Falusi Roland vagyok, 1978. december 7-én Mór-on születtem. Jelenleg is itt élek, párommal, akinek a fotózás iránti szenvedélyemet is köszönhetem.

Mindig is álmodozó léleknek tartottam magam, de az élet úgy hozta, hogy hosszú éveken keresztül ez a fajta érzék megbújt a felszín alatt, és csak a munka, a karrier rabja voltam. Drága feleségem volt az az ember, aki néhány nappal megismerkedésünk után a kezembe nyomta a mobiltelefonját, hogy csináljak róla képeket, miközben ő nekem pózol. 🙂

A sokadik mobilos fotó után elhatároztam, hogy megvásárolom életem első digitális fényképezőgépét, majd pedig megtanulok fényképezni. Rövid időn belül beleszerettem a fotózásba, és folyamatosan képzésekre, “workshop”-okra jártam, bújtam az internetet, és tanultam a technikákat, szerkesztési/retusálási módszereket. Az évek alatt szerzett tapasztalat és tudás alapján éreztem, hogy többre vagyok hivatott hobbiként tekinteni a fotózásra, ezért komoly elhatározás és anyagi áldozat árán kezdtük meg vállalkozásunkat, hogy a fotózással ne csak magamat szórakoztassam, hanem már más embereknek is örömet szerezhessek. Örömet azzal, hogy végigkísérem őket a Nagy napon, megörökítem életük legfontosabb pillanatát, hogy hosszú évek múltán is vissza tudjanak emlékezni az akkor érzett és átélt boldogságra.

Az én látásmódom, az én fotóim olyanok amilyen én vagyok legbelül – ezért is lett a mottóm: “Az vagy amit látsz, s azt látod ami vagy”

Ha az itt olvasottak, illetve az oldalon látott fotók és videók alapján úgy gondolod én vagyok az az ember, akit megtisztelsz hogy az esküvődön végigkísérjen és fotókat készítsen, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!